Здравейте,

Казвам се Ралица Кирилова и съм мениджър „Връзки с клиенти“ в Expert Events – водеща компания за организиране на експертни семинари в областите на правото, финансите и мениджмънта. Специализирани сме в организирането на обучения покриващи най-актуалната правна тематика, в т.ч. и всички най-важни настъпили промени в националното и европейско законодателство, като годишно провеждаме над 100 обучения с повече от 4000 участници.

Специално предложение за Вашата Адвокатска колегия Бургас:

Бих искала да Ви предложа възможност, която може да бъде от полза за всички членове на Вашата Адвокатска колегия, които желаят да усъвършенстват своите знания и умения в правната сфера.

Какво предлагаме?

🌟 Отстъпки за членовете на Вашата Адвокатска колегия:

Нашата компания предлага специални преференциални условия за членовете на Вашата колегия. Те ще имат възможността да се възползват от нашите висококачествени обучения с отстъпка от 10%, осигурявайки си достъп до актуални и полезни знания.

🎓 Широка гама от обучения:

Нашите семинари покриват изключително разнообразни теми, включително последните изменения в законодателството, разискване на най-актуалната юридическа практика в различни правни отрасли и техники за ефективно управление на правни казуси. Всички обучения са водени от признати експерти в съответните области, които споделят своите практически опит и знания.

💼 Персонализирано съдържание за Вашите нужди:

Можем да предложим и персонализирани семинари, специално създадени за членовете на Вашата колегия, които да отговорят на специфичните им нужди и интереси. Това ще позволи на адвокатите да получат насочени и релевантни знания, които ще им бъдат от полза в тяхната ежедневна практика.

Защо да изберете нас?

Expert Events има дългогодишен опит в организирането на семинари и обучения, като през годините сме се утвърдили като надежден партньор за множество професионалисти и организации в България. Ние вярваме в изграждането на дългосрочни партньорства и сме готови да предложим индивидуални решения за Вашата колегия.

Как да започнем?

Ако проявявате интерес към нашето предложение и желаете да обсъдим възможностите за сътрудничество, моля, не се колебайте да се свържете с мен.

Можете също така да разгледате текущата ни програма от предстоящи обучения на нашия уебсайт: "Предстоящи обучения - EXPERT EVENTS"

Очакваме с нетърпение да Ви приветстваме на нашите събития и да споделяме ценни знания заедно!


Ралица Кирилова

Мениджър "Връзки с клиенти"

Expert Events

0877 990 815
ralitza.kirilova@expertevents.bg
www.expertevents.bg