Уважаеми колеги адвокати,

Центърът за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ със съдействието на Дирекция „Вероизповедания“ към Министерския съвет има удоволствието да ви покани на семинар на тема: „Брак, развод и последващ брак според Източноправославната църква“ с лектори Жасмина Донкова и Емил Велинов – директор на Дирекция „Вероизповедания“, който ще се проведе в хотел „Акти Урануполи“ в Урануполи, Република Гърция на 20-21-22-23 април 2017 г. По време на семинара ще се осъществи посещение в българския Зографски манастир „Св. Георги Зограф“ в Атон.

Условия за участие:

В семинара могат да се включат максимум 45 адвокати от всички адвокатски колегии в страната при следните условия за настаняване:

За мъже:

В единична стая235 евро на човек (включва транспорт с луксозен автобус по маршрута София-Урануполи-София, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел „Акти Урануполи“ 4*, виза за посещение на Атон и катер до Атон)

В двойна стая205 евро на човек (включва транспорт с луксозен автобус по маршрута София-Урануполи-София, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел „Акти Урануполи“ 4*, виза за посещение на Атон и катер до Атон)

За жени:

В единична стая200 евро на човек (включва транспорт с луксозен автобус по маршрута София-Урануполи-София, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел „Акти Урануполи“ 4*, круиз с корабче около Атон)

В двойна стая170 евро на човек (включва транспорт с луксозен автобус по маршрута София-Урануполи-София, 3 нощувки със закуски и вечери в хотел „Акти Урануполи“ 4*, круиз с корабче около Атон)

Записването става на тел.: 02/980 10 92, 02/980 24 92, GSM: 0884/922 913 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..,

При записване, моля да посочите Вашите три имена, адвокатска колегия, личен номер на адвокат, телефон за връзка и какво настаняване желаете да ползвате, както и задължително номер и срок на валидност на личната карта.

Краен срок за плащане на сумата: 31 март 2017 г.

Заплащането на съответната сума става по банковата сметка на Фондация „Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“, като заплатите равностойността на съответната сума в лева:

Уникредит-Булбанк АД, клон „Калоян“

IBAN: BG44UNCR76301077718918

BIC код: UNCRBGSF

След като заплатите сумата, моля да изпратите сканирано платежното на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..