Уважаеми колеги адвокати,

Във връзка с организираното от ЦОА „Кръстю Цончев“ посещение на Европейския съд по правата на човека, Съвета на Европа и Европейския парламент в седалищата им в гр. Страсбург, Франция и среща с българския съдия в ЕСПЧ г-н Йонко Грозев за времето от 13 до 16 юни 2017 г. Ви уведомяваме за следното:

Към момента (26.04.17 г.) има свободни места за записване за посещението.

С оглед краткия срок за потвърждаване броя на адвокатите, които ще посетят институциите и посочване на имената им (във връзка с пропускателния режим) молим записалите се да заплатят посочената стойност (за транспорт и нощувки) във възможно най-кратък срок, а желаещите да се запишат – да направят това също в най-кратък срок и да заплатят съответната стойност: за пътуване и хотел за един човек ще бъде 1350 лв. при единично настаняване в хотела и 930 лв. - при двойно настаняване в хотела. Съответната сума молим да преведете на банковата сметка на Фондация „ЦОА „Кръстю Цончев“:

Уникредит-Булбанк АД, клон „Калоян“

IBAN: BG44UNCR76301077718918

BIC код: UNCRBGSF

Моля да изпратите на електронната поща на ЦОА „Кръстю Цончев“: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. сканирано копие от документа за самоличност, с който ще пътувате, както и сканирано копие от платежното нареждане за заплатената сума.

Моля да имате предвид, че е рядка възможност организирането на посещение на трите европейски институции в рамките на два дни, съчетано със среща с българския съдия в ЕСПЧ г-н Йонко Грозев, не пропускайте тази уникална възможност!

МОЛИМ ЗА СПЕШНОСТ!

Поздрави,

Екипът на ЦОА „Кръстю Цончев“