Уважаема колегия,
С настоящия имейл, искаме да ви уведомим, че на 18ти май в София, България, ще се проведе първата за Югоизточна Европа международна конференция за бизнес иновации в правото – Legal Edge. - https://edge.legal/
Конференцията се организира от LegalTrek и е предназначена за практикуващи юристи, които се стремят да се свържат с международните лидери в областта и да привнесат правни иновации в своите правни фирми или юридически отдели.
В работата ни с клиенти от цял свят срещнахме невероятни професионалисти, лидери в своята област и световната правна индустрия. И тъй като иновациите и променящите се управленски модели в правната сфера са гореща тема през 2017 и в бъдеще, ние решихме да доведем всички тези експерти тук, за вас!
Впечатляващият списък международни лектори е гаранция, че всички участници ще получат реална практическа информация за текущите тенденции: NewLaw, Agile и #legaltech теми като интелигентни договори, Blockchain и изкуствен интелект.
Повече информация за събитието и програмата ще намерите на създадения за целта уебсайт: https://edge.legal/.
Смятаме, че е важно да дадем възможност на всеки да присъства и че събитието ще има положителен резултат за членовете на колегията и индустрията. Затова за всички членове на колегията ще предоставим PROMO кодове за отстъпка и 2 безплатни билета, ако сте отворени към идеята да споделите събитието и изпратите имейл до членове на колегията с кодовете за отстъпка и програмата на събитието. Възможни са и пакетни цени за група.
Ще очаквам обратната Ви връзка, за да мога да изпратя кодовете и да запазим билет на посочените от вас хора. Моля да ме насочите към човека, отговорен за подобни инициативи, ако е необходимо.
Оставам на разположение за всякакви въпроси по имейл или на телефон +359 878 305 447.
Виктория Шопова - мениджър отдел “Клиенти”

photo   Viktoriya Shopova Account Executive LegalTrek EU R&D Center: Trapezitsa 4 1000 Sofia, Bulgaria EU Headquarters Axel-Springer-Straße 54B, 10117 Berlin, Germany http://legaltrek.com