Важно за фирмите, консултантите и одиторите:

БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до АПИС Финанси и АПИС Евро Финанси, за да се запознаете с новостите и актуалната финансова практика на ВАС за месеца.

Нови данъчни и осигурителни казуси: Прилагането на икономическото законодателство при нововъзникнали казуси, които досега не са били обект на тълкуване с ежемесечна актуализация. Противоречие на националните норми спрямо законодателството на ЕС и съдебна практика на Европейския съд и произтичащите от това задължения на фирмите и органите по приходите.

Практика на ВАС и ВКС в областта на финансовата и данъчна политика:

Включва само изикванията към разглежданата икономическа материя при възникнали въпроси по прилагането на законите регулиращи бизнеса, данъчното облагане, отчетноста и търговските сделки и свързаните с разглежданата област досегашни практики. Финансовата практика отсява от строго юридическата информация онези акценти, които са от значение за практиката на работещите в икономическата сфера и включва подробна финансова информация за регламентираните видове сделки, фискални и социални права и задължения, категории и понятия за отделните търговски операции, активи и пасиви.

Практика на ВАС и ВКС е представена по материя и отделно може да се проследи по членове на законите регламентиращи търговската дейност.

Европейска практика по данъчни дела от България относно: Норми и стандарти в сферата на икономиката и финансите и тяхното практическо приложение.

Повече можете да научите като се регистрирате, за да получите временен безплатен достъп до продуктите тук:

http://euroapis.eu/FreeReg/Default.aspx?od=5535f229-b145-410b-9372-c6d8d385819f&source=dealer&code=051


или се обадите на тел.: 02/923 98 00, 988 35 41, 980 48 27.


Следете във финансовите продукти на АПИС отговорите и на други важни въпроси, които Ви интересуват.

--
Поздрави,

Ваня Чолакова

+359 56 845644, 845645, 0888 206732 mailto:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.