Предлагаме ви корпоративна Зимна оферта на фитнес център “Атлетик”, гр.Бургас, намиращ се в МОЛ “Галерия”. Какво получавате? Цената на картата е 199 лева за една календарна година от издаването на картата. Тоест месечната цена е само около 16 лева. Ще може да се възползвате от тази цена при закупуване на минимум 20 карти общо, от всички членове на адвокатската колегия. Може да се закупи карта и за близки и приятели, като единственото условие е той/тя да не е бил член на клуба през последните 3 месеца. В тази цена са включени освен фитнес тренировки, също и всички групови занимания, които са в удобни часове след работно време. Такива са TRX, ABT, функционални тренировки, пъмп, спининг, табата, фитбол, зумба, йога, виняса флоу, баланс, тапаут. Фитнесът работи от 06.30 до 23.00 часа през седмицата и от 08.00 до 22.00 часа в събота и неделя.

За тези, които желаят първо да опитат се предлага по една пробна безплатна тренировка. Освен това при закупуването на карта и посещение на фитнеса първата тренировка е с инструктор, който ще покаже ползването на различните уреди и ще обясни частите на тялото, за които те работят.

За хората с малки деца се предлага 50 % намаление на намиращия се МОЛ-а детски център.

Срещу цена от само 199 лева лева - неограничено трениране 365 дни във всичките десет фитнес клуба на Атлетик Фитнес, в четири града на България, едно посещение на групова тренировка по избор на ден, безплатен Wi-Fi, сейфчета за ценности, сауна там, където е налична и един душ на ден. Членската такса е включена в цената. Опция за замразяване не е включена в тази карта.

Валидност на офертата: Офертата е валидна при закупуването на минимум 20 карти. До 22.12.2017г.

За връзка Димо Жеков Обслужване на клиенти 0878775331