Семинари bg

НАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР ЕВРОФИНАНСИРАНЕ 2017

Кога: 09.03. 2017 Къде: Парк Хотел Москва, София Лектори: Бистра Ковачева и Борислав Гошин

Какво: Заповядайте на 09 март, 2017 г. в Парк Хотел Москва, гр. София на ежегодния национален семинар „Еврофинансиране 2017“, който съчетава на едно място полезна информация за възможности за кандидатстване и тънкостите при разработване на проектно предложение за финансирането бизнеса от фондове на ЕС в България. Лектор на събитието е Бистра Ковачева и Борислав Гошин – специалисти с дългогодишен опит в управлението и разработването на над 200 проекта финансирани от ЕС още от предприсъединителните програми преди 2007 година.
Ранна резервация: 154.00 лв. (до 28. 02 2017; 220 лв. стандартна регистрация) Отстъпки за брой записани участници: при 2 записани 10% на участник; при повече от 3 записани 20% на участник В цената е включено: информационни материали, индивидуални консултации от SIS Project, кафе-пауза, обяд Цена за абонати на бюлетина (-30%): 107,80 лв (Mоля използвайте промокод sem-ab-2017)
РЕЗЕРВИРАЙ

***

ТЪРГОВСКО ПРАВО ЗА НЕСПЕЦИАЛИСТИ И МЕНИДЖЪРИ

11. 05 2017 София, Парк Хотел Витоша ПАВЕЛ ЦАНЕВ, LL.M. – юрист с дългогодишен опит в областта на търговското право и Управляващ съдружник на Правна кантора ЛЕГА КОНСУЛТИНГ.

Тематиката на курса е насочена към неспециалисти в областта на правото. Курсът е подходящ за мениджъри и специалисти работещи с търговски договори и осъществяващи търговски преговори. На участниците ще бъдат представени основните принципи в търговското право и базисната уредба на различните видове търговски дружества. В центъра на курса е поставена тематиката за търговските договори, тяхното сключване, изпълнение и неизпълнение. На участниците ще бъде разяснено какви са последиците при неизпълнение на търговските договори и как могат да се търсят обезщетения в такива случаи. Ще бъдат представени принципите и правилата при воденето на търговски преговори. На курса ще бъде преподадена и правната уредба на търговските вземания, доказалите се в практиката методи за събиране на вземания и ефективните способи за разрешаване на спорове с клиенти и контрагенти.

***

Ако имате въпроси относно публикация на събитие, информационна кампания или семинар, организиран от Семинари БГ моля свържете се с нас на телефон: 02/ 42 77 561

С уважение,

Екип на Семинари БГ

-- ОТПИШИ МЕ от този списък >>