УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Бихме искали да Ви информираме, че на 29.06.2017 г. в гр. Бургас ще се проведе бизнес обучение - семинар на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“.

Събитието се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ съвместно с „АПИС Европа“ АД и „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД.

По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари. Лекторите Моника Митева, Директор маркетинг и продажби на „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Слави Танкеин, юрист, експерт по електронна сигурност, Зам. Председател на Международен правен център, консултант на Апис Европа АД ще запознаят участниците с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията. Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси, както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания.

Във връзка с гореизложеното имаме удоволствието да Ви поканим на семинара, който ще се проведе от 10.00 часа на 29.06.2017 г. в залата на „Бизнес инкубатор Бургас“. Участието на всички представители на МСП е безплатно.

За заявяване на участие моля да изпращате попълнена приложената регистрационна форма на е-mail: burgas@sme.government.bg

Допълнителна информация за събитието може да получите на телефон 0882949720 Тодор Илиев.

Приложение:

С уважение,

Тодор Илиев

рег. представител на ИАНМСП Бургас