УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Във връзка с организираното от ЦОА „Кр.Цончев“ посещение в Европейския съд по правата на човека, Съвета на Европа и Европейския парламент  в седалищата им в гр. Страсбург, Франция  за времето  от 13 до 16 юни 2017 г., за което изпратихме  покана до Председателя на Висшия адвокатски съвет и председателите на адвокатски колегии в страната, допълнително Ви информираме за следното:

След извършено проучване за цените на самолетните билети и нощувките в Страсбург, туристическите агенции, към които се обърнахме, ни предоставиха следните най-ниски цени:

  • За самолетни билети с полет наУиз ер от София до Франкфурт и обратно – около 250 лв. за един човек.

  • За трансфер с автобус от Франкфурт до Страсбург и обратно – около 300 лв. за един човек.

  • За три нощувки в хотел City Residence Strasbourg Centre- 3 звезди , разположен на около 10 минути пеша от центъра:

               -при единично настаняване / самостоятелна стая/ - около 800лв.;

               - при двойно настаняване / двама човека в стая/ - около 380 лв. на човек.

    Забележка: За дните от 13 до 16 юни 2017 г. хотелът разполага със следните свободни стаи: 20 стаи за единично настаняване и 15 стаи за двойно настаняване.

    Предвид горното, общата цена за пътуване и хотел за един човек ще бъде около 1350 лв. при единично настаняване в хотела и около 930 лв.- при двойно настаняване в хотела.

    В предходното писмо Ви помолихме в срок до 20.04.2017 г. да заявите желанието за участие и да посочите имената на участниците, като изпратите в Центъра за обучение на адвокати сканирано копие на документа, с който съответният участник ще пътува.

    Молим Ви, в същия срок – до 20.04.2017 г. да ни уведомите дали желаете да бъдете настанени в самостоятелна стая или при условията на двойно настаняване- двама човека в стая. Последната информация ни е необходима, за да преценим дали хотелът ще разполага с достатъчно стаи за настаняването ни или ще се наложи да търсим друг хотел. Тъй като в периода на посещението ни има насрочени много мероприятия на Европейските институции, срещаме големи затруднения с организацията. Ето защо, Ви молим, да не чакате крайния срок, а ако сте взели решение за участие в пътуването - да ни уведомите незабавно за това.

    Ако до 20.04.2017 г. не получим информация от поканените лица- Председателя и членовете на Висшия адвокатски съвет, Председателя на Висшия контролен съвет, Председателя на Висшия дисциплинарен съд и по един представител на адвокатска колегия, ще считаме, че не желаете да участвате в организираното мероприятие и ще обявим свободните места за други колеги.

    За Ваше улеснение, изпращаме отново първата покана за посещението в Страсбург, която е обявена и на сайта на ЦОА „Кръстю Цончев“.

    Моля да потвърдите получаването на това писмо.

    Екипът на ЦОА „Кръстю Цончев“