Центърът за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ съвместно с Адвокатския съвет – гр. Варна, организира семинар на тема: „Съдебната делба“ с лектори: съдия Камелия Маринова от ВКС и съдия Светлана Калинова от ВКС. Той ще бъде повторение на този, подготвен и представен пред съдиите в рамките на дейността на Националния институт на правосъдието.

Семинарът ще се проведе на 20, 21 и 22 октомври 2017 г. в СОК „Камчия“ в близост до гр. Варна при следната предварителна програма:

·       на 20 октомври 2017 г. (петък) от 14:00 ч. до 18:00 ч.

·       на 21 октомври 2017 г. (събота) от 09:30 ч. до 18:00 ч.

·       на 22 октомври 2017 г. (неделя) от 09:30 ч. до 12:30 ч.

Таксата за участие покрива настаняването и изхранването на участниците, както сме посочили по-долу. Разноските за организиране и провеждане на семинара се покриват от ЦОА „Кръстю Цончев“.

Таксата за участие на участник, който желае да бъде настанен в стая за единично ползване е общо 151 лв., в които се включват 2 нощувки, вечеря в петък, закуска, обяд и вечеря в събота, закуска и обяд в неделя, както и доплащане за празничната вечеря.

Таксата за участие на адвокат, който желае да бъде настанен в двойна стая е общо 121 лв. на човек, в които се включват 2 нощувки, вечеря в петък, закуска, обяд и вечеря в събота, закуска и обяд в неделя, както и доплащане за празничната вечеря.

Желаещите да посетят медицинските и спа услугите в комплекса, както и да ползват другите услуги, следва да поемат разноските за това.

Забележка: Адвокатите от АК – Варна, която е домакин на семинара, трябва да заявят и заплатят за участието си в Адвокатски съвет – Варна. Адвокатите от другите адвокатски колегии в страната се записват и заплащат таксите си по банковата сметка на Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“:

Съответната сума за настаняване молим да превеждате на банковата сметка на Фондация „Център за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“:

Уникредит-Булбанк АД, клон „Калоян“

IBAN: BG44UNCR76301077718918

BIC код: UNCRBGSF

След заплащане на таксата за участие, моля изпратете сканирано платежното нареждане заедно с Вашите имена, личния номер на адвокат, адвокатската колегия, телефон за контакт и електронна поща на електронния ни адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.')">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 30.09.2017 г.

Молим Ви да разпространите съобщението за това мероприятие сред адвокатите от Вашата адвокатска колегия с оглед на малкото оставащи свободни места за записване.

Този семинар е уникален по рода си, така че не пропускайте възможността да се включите в него.

Поздрави,

Екипът на ЦОА