Уважаеми дами и господа Председатели на адвокатски колегии в страната,

Управителният съвет на Сдружение "Адвокати за правна култура и европейско сътрудничество" - Благоевград  съвместно с Адвокатска колегия - Благоевград има удоволствието да Ви покани за да вземете участие в Национална конференция по медиация на тема: "Съвременната медиация - постижения, предизвикателства и перспективи".

ОРГАНИЗАЦИЯ: Мероприятието ще се проведе в гр. Благоевград, в Спортно-възстановителен център "Бачиново",  база на ЮЗУ „Н. Рилски“ - Благоевград,  намираща  се  на  около 3 км от града, в едноименния парк "Бачиново"(виж линка в края на мейла за местоположението СВЦ "Бачиново"). Съорганизирано е от Висшия адвокатски съвет, ЮЗУ "Неофит Рилски", Сдружение "Център за разрешаване на спорове" - гр. София, с финансовата подкрепа и участие на Адвокатски съвет – София, и с помощта на Национална асоциация на медиаторите.  

УЧАСТИЕ: В конференцията са потвърдили участие Председателят на ВАС, Главният прокурор, Представляващият ВСС и част от членовете, Министърът на правосъдието, Омбудсмана на РБ, Председателя на правната комисия в НС, представител на Съвета на Европа, значителен брой съдии от различни по ранг съдилища в страната, Председателя на ВАдвС и членове. Очакваме участие да вземат всички 9 юридически факултета в България и представители на всички 27 Адвокатски колегии, съдилищата в териториалната компетентност на ОС - Благоевград, колеги - членове на сдружението и на АК - Благоевград.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: За участниците Сдружението осигурява работни материали и кафе-паузи, като очакваме участниците в конференцията да поемат за своя сметка вечерята, нощувка и закуска на преференциална цена, която е в размер общо на 43лв. при единично настаняване и 34лв. при настаняване с втори човек в двойна стая

Местата са ограничени!

Потвърждението за участие следва да бъде направено в срок до 13.04.2018г. на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.')">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като се посочат три имена, личен адвокатски номер, респективно наименование на ЮЛ и Булстат/ЕИК, в последния случай с брой на участниците с три имена.

Плащането следва да направите в срока за потвърждение по следната банкова сметка:

титуляр - Сдружение "Адвокати за правна култура и европейско сътрудничество", Булстат 176390689, „Пощенска банка“ – клон Благоевград, банкова сметка BG54 BPBI 7922 1021 5780 01, BIC код BPBIBGSF. 

В основанието на платежния документ следва да се запише „разноски за участие в НК по медиация“ Към потвърждението следва да се прикачи и сканирано копие от платежния документ. 

Прикачаме програмата на конференцията, която е възможно да претърпи промени.

При нужда от допълнителна информация можете да се свържете с нас на телефон 0879/97 20 02 - адв. Росен Михайлов - председател на УС или с адв. Пенка Смукова – зам. председател на телефон 0886/78 74 88