Културна организация „Арт Мелпомена” гр. Бургас

Т Е А Т Р А Л Н И   С Ъ Б И Т И Я- ПРОГРАМА! Ноември Билетен център НХК, Президент-Галя Петкова:                                               0898/ 420 537               Арт Мелпомена

ДКТ „Иван Димов” гр. Хасково

14 ноември зала НХК 19:00 ч. (сряда)

"СВАЛЯЧИ"

блестяща комедия

Постановка: Пламен Панев Участват: Малин Кръстев, Герасим Георгиев - Геро, Мариела Топалова

Жанрът е комедия– „смях през сълзи“. Пиесата е своеобразно продължение на спектакъла „Фенове“, а историята разказва за живота и перипетиите на двама странични съдии от „Б“ футболна група- най-общо представлява метафора на живота на хората от „А“ и „Б“ група.

НТ„ИВАН ВАЗОВ” гр. София

18 ноември

Държавна Опера Бургас 19:00 ч.

(неделя)

„NeoДачници”- Премиера

Постановъчен екип:                    

Постановка: Иван Пантелеев

Режисура: Иван Пантелеев

Драматург: Мирела Иванова

С участието на:

ЮЛИАН ВЕРГОВ, ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ, ИВАН ЮРУКОВ, ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА, РАДЕНА ВЪЛКАНОВА, АЛЕКСАНДРА ВАСИЛЕВА, СТЕФАНИЯ КОЛЕВА, ДАРИН АНГЕЛОВ, ДЕЯН АНГЕЛОВ, ХРИСТО ПЕТКОВ, НИКОЛАЙ УРУМОВ И РАШКО МЛАДЕНОВ

ДТ „РАЧО СТОЯНОВ”- Габрово

23 нoeмври зала НХК 19:00 часа 

Трудни за обичане – леко комедийно, малко драматично, силно романтично представление за любов и …още нещо. Дон Бакър е млад мъж, който не може да се оправя сам в живота. Съдбата го среща с ексцентричната Жил Тънър. Да се впусне в една не сигурна  връзка или да се остави в сигурните  ръцете на влиятелната си и себична майка, това е избора пред  младия мъж. Да живееш или да съществуваш? Това е въпроса….

Режисура и сценография: Светослав Славчев  Пластика: Магдалена Славчев

Музикален център- Разград

27 ноември зала НХК 19:00 ч.

(вторник)                                                

Участват звезди на българската поп музика и актьори: Прея, Кристина Димитрова, Робин Кафалиев, Иван Лечев, Латинка Петрова, Жени Лечева и много други! 

Над 60 актьори и музиканти на сцена! Богата и пъстра е картината на бразилския карнавал и подготовката за него – свят, изпълнен с емоции и зрелище! В очакване на карнавала, в малкия пристанищен град Баийя се случват странни и мистични събития. Навършилият достойните за пенсия години Кинкас, вместо да си почива спокойно и сладко, се гмурва в свят изпълнен с музика, любов и страст.